Agenda times

Agenda times

Intervjue med troppene:

Leirkontorets utegående reportere Rakel og Sandra gikk ut for å stille 4 spørsmål til patruljene i de forskjellige troppene:

  1. Gleder du deg til leir?
  2. Hva gleder du deg mest til?
  3. Har du vært på leir før?
  4. Hva tenker du om leiren så langt?

4. Rauma Innfjorden: Oda, Annbjørg og Tiril

Alle tre gleder seg til leir. De gleder seg mest til oppgavene, leirbål og fritid. Ingen av de har vært på leir, men KK har alle deltatt på. De synes leiren så langt har vært bra og artig.

Hustadvika Eide: Melissa, Emilie, Julianne, Martine og Jessica

Det er god stemning for leir i området til troppen Hustadvika Eide. «Vi gleder oss mest til å bade, supe og dra på haik», sier de. De har vært på KK og speiderturer, men aldri leir. «Dagen så langt har vært fin, men det har vært mye arbeid og varmt.»

3. Rauma Isfjorden: Anna Linnea og Vilde

«Ja, vi gleder oss til leir. Vi gleder oss mest til kanohaik.» De har ikke vært på leir før, men de synes at leiren så langt har vært artig.

Moldespeiderne: Bjørn Marius, Prani og Julia

Speiderne fra Moldespeiderne gleder seg til haik. Bjørn Marius har besøkt et par leirer før. Til tross for at leiren har vært slitsom og varm, så har den vært gøy.

3. Fræna Aurosen: Anniken

Anniken gleder seg til haik. Hun var på landsleir i Bodø i 2017, og hun synes at Agenda er litt annerledes, men at leirfølelsen er den samme. Dagen så langt har vært bra.

Stabspraten

I dag tok våre utegående reportere Sandra og Rakel seg en ekstremt kort tur til Leirkontoret for å snakke med Petter og Aud Solveig. Sammen med Odd Kjetil, Sandra og Rakel passer de på både leirkontoret og kiosken.

Hvordan er det å jobbe på leirkontoret?

Man får god oversikt over hva som skjer i leiren, sier de. Petter synes det er en artig utfordring å jobbe i leirkontoret. – Man får oppleve leiren på en bra måte, og man kommer tett på alle.

Har det vært bra salg i kiosken så langt?

Ja, vi hadde noen tekniske problemer siden det er første dagen med kiosk, men det gikk bra til slutt, og alle er velkommen tilbake