Mat

  • Menyen finner dere her. Oppskriftene deles ut sammen med matutleveringene, så dere trenger ikke ta med dette selv.
  • Første matutlevering er middag lørdag. De som kommer tidlig på lørdag må ha med lunsj selv.
  • Utstyr til matlaging: se side 3 i matheftet. Legg spesielt merke til rivjern.
  • Betaling i kiosken kan gjøres både med kort, kontant og vipps.
  • All unødvendig graving på området skal unngås. Derfor bør dere ha med kjølebag til oppbevaring av mat, og det blir en ordning for å fryse ned kjøleelement underveis.
  • Hver tropp kan grave en fettfelle, det er viktig at det gjøres på en måte som ikke skader marken. Legg torven til side slik at den kan legges tilbake når dere fyller igjen fettfella etter leiren.
  • Alle grupper bør se over allergi og diettbehov i sin gruppe, så vi er sikker på at alt stemmer - dette gjøres under gruppepåmelding på min.speiding.no av noen som har tilgang i medlemssystemet.
  • Det blir lederkro med middag på haikedagen, så vi trenger også oversikt over allergi- og diettbehov for lederne.